Jobair is een groeiend bedrijf in de dienstverlening gericht op Schiphol. Wij zenden mensen uit daar waar ze nodig zijn. Onze focus ligt voornamelijk op de luchtvracht, waarbij Jobair logistieke medewerkers levert die allround en 24/7 inzetbaar zijn om zo de dynamische en flexibele omgeving op Schiphol te kunnen bevredigen. Onze uitzendkrachten kunnen door middel van deze instelling dan ook op dagelijkse basis bij meerdere bedrijven actief zijn.

Door de persoonlijke aanpak en mogelijkheid tot opleiding bij Jobair zijn wij de ideale partner voor partijen in de dynamische omgeving van Schiphol.

Jobair is een uitzendorganisatie die zich richt op het persoonlijk vlak waarin we de wensen van de opdrachtgever en de uitzendkracht centraal stellen. Het is onze taak om de juiste persoon bij de vacature te vinden. Dit doen we met betrokkenheid, professionaliteit en plezier!

Overzicht dienstverleningen

Uitzenden
Met onze dienst willen we uw personeelszaken zo goed mogelijk ontlasten. Naast het verzorgen van personeelsmanagement en planning of het regelen van personeelsafspraken, bieden wij een flexibele vorm van uitzenden. Zo heb je in korte tijd altijd uitstekende medewerkers en ben je niet gebonden aan de arbeidsovereenkomst.

Detacheren
Jobair biedt met detachering professionals aan die tijdelijk en direct inzetbaar zijn. Zo leveren wij op en top professionals in combinatie met zekerheid en flexibiliteit. Is het een goede match gebleken, is er altijd de mogelijkheid om de betreffende kandidaat over te nemen.

Werving & selectie
De recruiters van Jobair richten zich op het leveren van geschikte professionals voor (vaste) posities. Wij werven kandidaten op basis van ontwikkelde functieprofielen via verschillende kanalen (waaronder onze eigen social media kanalen, advertenties en populaire vacaturecommissies). In ons selectieproces voeren we selectie uit door middel van interviews, vaardigheidstests en het controleren referenties.

Contact gegevens


Adres

Pelikaanweg 31, 1118 DT Schiphol

Telefoon
020 405 3552

E-mail
info@job-air.nl