Historie
Jobair is opgericht in 2016, maar onze wortels liggen veel dieper.

Onze oorsprong ligt bij een onderneming die sinds 2009 actief is op de luchthaven en zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve werkconcepten.

AMS Aviation Concepts onderscheidde zich door een unieke benadering: het bieden van op maat gemaakte oplossingen met een vast tarief voor aangenomen werk. Deze flexibele aanpak stelde het bedrijf in staat om klanten effectief te ontzorgen en tegelijkertijd maatwerk te leveren dat perfect aansloot bij de specifieke behoeften.

Naarmate AMS Aviation Concepts groeide, ontwikkelde het bedrijf een steeds grotere pool van getalenteerde professionals. De combinatie van opgebouwde expertise en een groeiend netwerk van relaties op Schiphol creëerde nieuwe mogelijkheden en ambities.

In 2016 leidde deze ontwikkeling tot de oprichting van Jobair. Ons doel is tweeledig: enerzijds de waardevolle ervaring en het talent dat wij cultiveren breder beschikbaar maken voor onze relaties, en anderzijds meer carrièremogelijkheden bieden aan onze getalenteerde medewerkers.

Vandaag de dag zorgt deze sterke combinatie ervoor dat wij echt operationeel mee kunnen denken met onze relaties en nog steeds creatieve totaalconcepten bedenken die een volledige ontzorging mogelijk maken. Tegelijkertijd weten wij precies wat onze medewerkers nodig hebben om hun ambities waar te maken met advies, coaching, (on-the-job) training en het in verbinding brengen met de dynamische organisaties in ons netwerk.

Visie

Onze visie is om de sleutel te zijn tot de vele kansen die Schiphol biedt voor persoonlijke en professionele groei. Schiphol is een toonaangevende luchthaven en een dynamische wereld van vooruitstrevende organisaties, waar elk individu bijdraagt aan het succes. Door ons persoonlijke ervaring en specialistische kennis creëren wij duurzame relaties tussen mensen en organisaties. Alleen samen zorgen wij ervoor dat Schiphol de voorloper in de luchtvaart blijft.

Missie: Schiphol Talent Partner
Als vooraanstaande personeelsspecialist op Schiphol is onze missie:

1. Recruiting: Verbinden van talent met de dynamische wereld van de luchthaven.

2. Talentontwikkeling: Faciliteren van professionele groei voor succesvolle en duurzame luchthavencarrières.

3. Matching: Getalenteerde professionals matchen met uitdagende functies.

4. Innovatieve oplossingen: Ontwikkelen van creatieve concepten om onze partners op unieke wijzen te ondersteunen.

5. Strategische Partnerships: Cultiveren van duurzame vertrouwensrelaties gericht op gezamenlijk succes en groei.

6. Luchthaven expertise: Continu verder ontwikkelen van onze specialistische kennis in de snel evoluerende luchtvaartsector.

Door deze veelzijdige aanpak streven we ernaar om mensen makkelijker toegang te geven tot de kansen de Schiphol bied en zij daarbij een rol kunnen spelen binnen de dynamische organisaties van Schiphol. Zo dragen wij actief bij aan Schiphol’s evolutie als toonaangevende internationale hub, met mensen en innovatie als drijvende kracht.

Contact gegevens


Adres

Pelikaanweg 31, 1118 DT Schiphol

Telefoon / WhatsApp
+31 (0) 6 13 64 51 43

E-mail
info@job-air.nl