Daniel Cristian Aldea

Jobair heeft me uitstekend begeleid en zorge voor een goede voorbereiding, met geweldige trainingen en zeer behulpzame begeleding.
Daniel Cristian Aldea
Schiphol Bagagemedewerker
image

Ik klikte op een advertentie en dezelfde dag nog werd ik gebeld over de functie. De volgende dag mocht ik al op gesprek komen.

Na inschrijfproces bij Jobair werd ik snel geplaatst als bagagemedewerker op Schiphol. De dynamiek van het werk en het teamgevoel spraken me direct aan. Jobair heeft me uitstekend begeleid en zorge voor een goede voorbereiding, met geweldige trainingen en zeer behulpzame begeleding.

Het werk is uitdagend en leuk, dankzij de goede begeleiding en leuke collega's voelde ik me snel op mijn gemak. Na enkele maanden kreeg ik de kans om door te groeien naar een coördinerende rol, wat mijn werk nog uitdagender en afwisselender maakte.

Dankzij Jobair heb ik nu een stabiele baan in een internationale omgeving met doorgroeimogelijkheden, iets waar ik erg trots op ben!

Relevante vacatures

Van 0 tot 1 jaar Full time Transport / Logistiek Schiphol 2.550 - 2.850

Op zoek naar een fulltime job als heftruckchauffeur voor de lange termijn? Vind je het geen probleem om in ploegendiensten te werken en heb je een geldig heftruckcertificaat op zak? Dan is deze vacature perfect voor jou!... Lees verder

Van 0 tot 1 jaar Full time, Part time Transport / Logistiek Schiphol 600 - 750

Het werk op de luchthaven gaat 24/7, 365 dagen per jaar door. De luchtvracht is een belangrijk onderdeel voor de Nederlandse economie, en daar hebben wij jou bij nodig! Jij zorgt samen met je collega's ervoor dat alle lu... Lees verder

Van 0 tot 1 jaar Full time Transport / Logistiek Schiphol 570 - 670

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de dynamische wereld van de luchtvaart? Schiphol zoekt enthousiaste bagagemedewerkers om ons team te versterken! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.