Rosino de Boer

Dankzij Jobair heb ik mijn droombaan gevonden.
Rosino de Boer
Schiphol Platformmedewerker
image

Na vele banen te hebben geprobeerd, heb ik eindelijk het gevoel mijn specialiteit te hebben gevonden. 

Via verschillende uitzendbureas werd ik steeds overal 6 maanden of een jaar ingezet. Ik zag de advertentie van Jobair voor Schiphol en ik dacht, ik probeer het gewoon. Na het online solliciteren werd ik snel gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Ik voelde me meteen goed tijdens dit eerste gesprek en was toen al enthousiast. Ook de gesprekken daarna verliepen heel leuk en snel.

Er moesten veel stappen woorden doorlopen maar ik werd professioneel begeleid door elke stap. Alle nodige papieren en trainingen werden voor me geregeld. Daarna begon ik aan het werk. De eerste paar weken had ik training-on-the-job. Het werk was precies zoals het me verteld werd vanaf het begin. Na 6 maanden kreeg ik al een vast contract bij een groot bedrijf op Schiphol. Hier werd ik ook supergoed bij geholpen door de mensen van Jobair. Zij hielpen zelfs met het onderhandelen. 

Schiphol is echt een geweldige plek om te werken. De werksfeer is top en onderdeel zijn van zo een bijzondere omgeving als Schiphol blijft speciaal. Geen dag is hetzelfde, er is ook nooit een saaie dag.

Nu 3 jaar later werk ik nog steeds met plezier op Schiphol en ben ik dankbaar dat ik eindelijk aan een mooie loopbaan kan werken waarbij mijn skills en talenten optimaal benut en ontwikkeld worden. Dankzij Jobair heb ik mijn droombaan gevonden. Als vrienden interesse tonen in het werken op Schiphol verwijs ik ze door aan Jobair en worden ze net zo goed behandeld als ik, dat vind ik klasse. 

Relevante vacatures

Van 0 tot 1 jaar Full time Transport / Logistiek Schiphol 2.550 - 2.850

Op zoek naar een fulltime job als heftruckchauffeur voor de lange termijn? Vind je het geen probleem om in ploegendiensten te werken en heb je een geldig heftruckcertificaat op zak? Dan is deze vacature perfect voor jou!... Lees verder

Van 0 tot 1 jaar Full time, Part time Transport / Logistiek Schiphol 600 - 750

Het werk op de luchthaven gaat 24/7, 365 dagen per jaar door. De luchtvracht is een belangrijk onderdeel voor de Nederlandse economie, en daar hebben wij jou bij nodig! Jij zorgt samen met je collega's ervoor dat alle lu... Lees verder

Van 0 tot 1 jaar Full time Transport / Logistiek Schiphol 570 - 670

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de dynamische wereld van de luchtvaart? Schiphol zoekt enthousiaste bagagemedewerkers om ons team te versterken! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.